Fysioterapi Aarhus – Samarbejde i 2017

Samarbejde i 2017 med Fysioterapi Aarhus

 

I hele sæsonen 2017 har jeg haft fornøjelsen af, at blive sponsoreret af Lene Christensen fra Fysioterapi Aarhus. Lene har hjulpet mig til at holde min krop skadesfri og klar til “kamp” i hele år 2017. Ingen tvivl om at Lenes behandlinger af mig og mine symptomer, har været en afgørende faktor for at jeg har kunne passe min træning og yde optimalt til mine konkurrencer.

Forebyggende behandlinger

 

Det har ikke kun været når problemerne allerede er opstået, at jeg har være ude hos Fysioterapi Aarhus. En gang om ugen, har jeg fået forebyggende behandlinger i form af både laser (Læs mere om laserbehandling Her), fokuseret massage af ømme og stressede muskler eller led, samt øvelser som typisk opbygger de små muskler i kroppen, og hjælper den til at være i balance. Jeg vil sige at det og få forebyggende behandlinger har gjort at jeg føler mig mere frisk, og er fri for at gennemføre mange hårde træningspas med smerter. Derudover har jeg i år ikke haft ret mange skader, taget i betragtning hvor meget min træningsmængde er øget i forhold til tidligere år.

 

Små overbelastninger og fiberskader er noget jeg får hele tiden, og det gør du også, hvis du er en aktiv person. Det er Bl.a. noget af det Lene fra Fysioterapi Aarhus sørger for ikke udvikler sig til “rigtige” skader, når hun udfører de skadesforebyggende behandlinger. – Super fedt! ?

Når skaden er sket

 

Selvom man virkelig føler at man gør alt hvad man kan for at undgå skader, så er det utrolig svært at gennemgå en hel sæson fuldstændig uden skader. Det kræver disciplin og det kræver også et kendskab til sin krop og dens signaler som jeg med min sparsomme erfaring endnu ikke besidder.

 

Jeg har igennem sæsonen haft et par skader, som alle er blevet behandlet med succes af Lene fra Fysioterapi Aarhus.

 

I starten af året havde jeg store smerter i min svang grundet platfodethed og øget løbemængde. Lene behandlede mig ved at give mig øvelser, som hjalp med at opbygge min svang, og samtidig afstresse min svangsene. Jeg har ikke haft smerter siden.

 

Jeg døjede en del med min achillessene op til nogle af årets tidlige konkurrencer. Lene behandlede mig med Massage samt øvelser som skulle afstresse senen. Jeg har ikke haft smerter siden.

 

Efter en lang periode uden skader. Men fortsat forebyggende behandling hver uge. Nærmede Ironman Copenhagen sig. Og kun 3 uger før løbet, skete det der bare ikke måtte ske. På krykker med mig efter en overbelastet slimsæk ved grundknoglen til min storetå. Jeg kunne hverken cykle eller løbe. Hos Fysioterapi Aarhus mente Lene at hun kunne hjælpe kroppens naturlige helingsprocess på vej vha. laserbehandlinger. Så tåen fik laserbehandlinger, og jeg må sige at jeg rimelig hurtigt følte bedring. Som bekendt blev jeg klar til Ironman Copenhagen ?

 

Konklusion

 

Jeg har været super glad for at have Lene fra Fysioterapi Aarhus som sponsor i 2017.

 

Lene har i den grad været medvirkende til at jeg indtil videre har indfriet mine mål for denne sæson, og faktisk overgået dem. Uden behandlingerne er jeg hånden på hjertet ret sikker på, at jeg ville have lidt af den ene overbelastningsskade efter den anden. Og derved ville jeg ikke kunne have præsteret som jeg gjorde til Copenhagen.

 

Derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til varmt at anbefale et forløb hos Lene fra Fysioterapi Aarhus, som helt sikkert kan hjælpe de fleste træningsglade atleter med at holde skaderne væk sæsonen igennem!

 

Læs mere om Fysioterapi Aarhus ved at klikke her.