La Sportiva Helios Review

La Sportiva Helios Review

 

Jeg har nu i 12-14 måneder været den glade ejer af et par La Sportiva Helios trail sko. Og jeg har næsten kun gode ting at sige om dem. Jeg har løbet i disse sko på alle typer underlag, lige fra asfalt og til de mest mudrede skovstier. Og uanset underlaget så giver skoene god støtte og samtidig en følelse af slet ikke at have sko på. Skoene vejer praktisk talt ingenting, og har et lille hældrop på 4mm.

Plus og Minus

 

+ Lette

+ Fantastisk pasform

+ godt grip på mudrede stier

+ God støtte om ankel mv.

+ Lækkert design

+ Kan bruges på alt underlag

+ Holdbar

+ Bliver ikke markant tungere når de er våde

+ Fornuftig pris (gav selv 700Kr for dem)

– Får dine andre sko til at føles som tunge klodser

Konklusion

 

Som listen ovenover nok også viser, så har jeg ikke mange dårlige ting at sige om disse sko. Og har man som mig brug for en trailsko der ikke bliver ødelagt af at løbe 5 km på asfalt, så får man efter min mening ikke en meget bedre trailsko end denne La Sportiva Helios. Man kan – hvis man udelukkende løber i mudder og lignende, få nogle sko med bedre grip, Disse må bare ikke løbe på asfalt. Vil dog sige at jeg løb Thy Trail Halvmarathon i mine La Sportiva sko (Mudder over alt!) og de klarede det fantastisk!

 

Jeg kan på det varmeste anbefale denne fantastiske sko, til alle som ønsker en god all-around trailsko med fantastisk Pasform!

Pasform

Funktion

Value for Money