Laserbehandling mod skader

Skadesbehandling

 

Jeg har i denne sæson haft fornøjelsen af at blive behandlet på ugenlig basis af Lene fra Fysioterapi Aarhus, hvilket uden tvivl er grunden til min lave skadesfrekvens på tros af en høj træningsmængde og intensistet sæsonen igennem. De fleste af mine behandlinger har været forebyggende forstået således, at jeg har forklaret Lene hvor jeg føler ømheder eller smerter, og hun har derefter givet mig den nødvendige behandling i form af massage, Kraniosekral, laser eller andet. Og typisk føler jeg at ømheden eller smerten er lettet eller helt forsvundet i løbet af et par dage efter behandlingen.

Laserbehandling

 

Når Jeg har nogle gener i form af overbelastningsskader, irriterede slimsække eller sener. Her er det ofte at Lene vælger at behandle mig med laser. Nu er jeg på ingen måde ekspert på området, men jeg så vidt jeg har forstået, så fremskynder strålerne kroppens naturlige healingsprocess, hvilket jo bevirker at jeg hurtigere kan skrue træningen tilbage på fuld blus. Og jeg må sige at mine personlige erfaringer med laserbehandling er gode! Jeg føler at Skaden heler hurtigere op end ellers, og i kombination med de øvelser som Lene ofte giver mig, gør det at jeg er frisk igen på rekord tid!

Jeg er faktisk i skrivende stund på ved ud til Fysioterapi Aarhus for at modtage laserbehanling imod et problem med en slimsæk i højre fod, som har plaget mig det sidste stykke tid. Og jeg ved af erfaring, at Laserbehandlingen kan afhjælpe problemet, da jeg for 1 månede siden havde præcis samme problem på min venstre fod. Her modtog jeg laserbehandling og var løbende igen indenfor få dage – FEDT! ?