Mariager Fjord Triathlon 4-18-4

Mariager Fjord Triathlon – Review

 

Dagene op til Mariager tri, havde ikke været helt optimal træning for mit vedkommende. Jeg gik i en lille uge og syntes jeg havde ´nogle kraftige gener i hoften, som gjorde at jeg ikke kunne træde de watt jeg gerne ville på cyklen! Men heldigvis har jeg et fantastisk samarbejde med min fysioterapeut – Lene fra Fysioterapi Aarhus. Hun sørgede for at få min hofte masseret op og gjordt klar til dagen, så jeg ikke følte mig begrænset på cyklen – FEDT! ?

Løbsdagen

Mariager Fjord Triathlon var for mig årets første triathlon konkurrence. Jeg har været med et til stævnet en gang før, faktisk var det min triathlon debut i 2015 ? Jeg har passet min træning i vinteren og henover foråret, og vidste at jeg ville kunne køre en fornuftig tid. jeg gik med et håb om en top 3 placering, men vidste godt at jeg ville tabe mindst et minut på svømning grundet min skulderskade (som er i konstant bedring!).

Svøm

Jeg følte mig top klar og i god form, og starten gik i svømmehallen! jeg kæmpede det jeg kunne i vandet uden at skade min skulder yderligere! Det var dog ikke nok og jeg tabte endnu mere tid end jeg havde troet – øv! Ender svømningen med en 22 plads.

Cykel

Nu skulle den have fuld gas på cyklen hvis jeg skule have et håb om at slutte i toppen! Ruten er en ud og hjem rute, som er primært flad, men med en del steder hvor farten skal tages af cyklen for at dreje. Vinden kan også være en udfordring, men det er jo fælles for alle! ? Jeg havde besluttet mig for at jeg ville ligge med omkring 300watt på cyklen, men min wattmåler når aldrig at få forbindelse til min cykelcomputer så det bliver på gefühl. Jeg kommer tilbage med små 37,5km/t og ligger nu på en 11 plads.

Løb

 

Ingen tid til at slappe af! Planen var at hoppe af cyklen og piske benene op til at løbe 3:40min/km, hvilket for mig ville være et godt tempo ovenpå en fornuftig cykeltur. Ruten her var dog blevet lavet lidt om i forhold til sidst jeg var med, så der faktisk er en lille bakke på, og et stykke med grus sti, men jeg løber det bedste jeg kan og ender med at have løbet 3:45min/km. Det endte med en 6 plads overall i tiden 00:52:58 med lidt over et minut til en top 3 placering.

Konklusion

 

Jeg er godt tilfreds med min egen præstation på dagen. Feltet var super skarpt, og der havde endda sneget sig lidt proffer ind over ? Som jeg havde forudset tabte jeg det hele på svømningen, og havde det ikke været for den, så kunne jeg godt have klemt mig op i top 3. Næste år er jeg klar igen, og der vil jeg sigte efter at være en af de hurtigste svømmere – Og så skal de ikke føle sig sikre på skamlen!

Stævnet

 

Som det har været lige fra første gang jeg deltog i Mariager fjord triathlon, er det super godt arrengeret! der er massere af hjælpere, og god vejvisning! ruterne er fine, og man har mulighed for at vinde gode præmier! Og hold da op hvor var der mange lodtrækningspræmier i år! ? Super fedt stævne som jeg klart vil anbefale! Man får super meget for pengene!

Tak til min Fysioterapeut Lene fra Fysioterapi Aarhus for at klargøre min krop til årets konkurrencer! Læs om hende her.