Skulderskade på retur – Laserbehandling

Skulderskaden i bedring!

 

Jeg har nu i næsten et helt år haft store problemer med min skulder efter et uheld på ski, hvor jeg brækkede samt rev min venstre skulder af led.. Jeg har siden da ikke kunne svømme optimalt, og ej heller kunnet styrketræne som jeg gerne ville. Jeg må sige at der er forsøgt mange forskellige former for genoptræning og behandling, men intet af det har kunnet hjælpe mig helt tilbage til mit gamle niveau. Min skulder manglede både styrke og flexibilitet.

Laserbehandling

 

Jeg drøftede mit skulderproblem med Lene fra Fysioterapi Aarhus, og hun mente at det var en laserbehandling der skulle til. Teorien omkring laserbehandlinger er, så vidt jeg ved, noget om at man vha. laseren igangsætter/accellererer kroppens naturlige helingsprocess. For at behandlingen virker optimalt, skulle jeg modtage 1 behandling om dagen i en periode på 10 dage. Lene startede behandlingen, og vi fortsatte en gang dagligt i ca. 8 dage, da jeg skulle på træningslejr til Mallorca på dag 8. Man mærker ikke når man bliver behandlet med laseren, og jeg må sige, at jeg tænkte det var noget mærkeligt noget imens det stod på 🙂

 

Men det virkede sku!!! 😀 Smerterne i min skulder er betydeligt mindre, og jeg kan nu svømme længere distancer og hårdere pace inden jeg mærker min skulder.. FEDT! 😀 Jeg er overbevist om, at med en omgang laserbehandling mere, samt målrettet flexibilitets træning, er jeg på toppen igen i løbet af kort tid.

Fysioterapi Aarhus

 

Lene fra Fysioterapi Aarhus har siden nytår støttet mig med Fysioterapeutiske behandlinger og sportsmassage, for at holde skaderne på afstand og kroppen i tip top form. Det har resulteret i at jeg min krop har kunne addaptere træningsmængden på optimal vis, da min restitutionsprocess er blevet hjulpet godt på vej hos Lene! Jeg er sikker på at det har været medvirkende til, at jeg allerede tidligt på sæsonen har sat personlige rekorder i flere discipliner.

 

Aarhus Fysioterapi har lige lanceret en ny rabat ordning hun kalder “klippekort”. Her kan du til super gode priser (op til 25% rabat) blive behandlet for alverdens skavanker mv. læs mere om det ved at klikke HER! eller på billedet til højre.